Wij  verkopen diverse houtsoorten en meubels met aanverwante artikelen , die via onze webshop zijn te bestellen , welke wij binnen 10 dagen uitleveren of af te halen zijn.

Onze online houthandel

Wij zijn een online houthandel waar u terecht kunt voor een grote diversiteit aan houtsoorten. Zo beschikken wij voornamelijk over hout van de douglasspar en de eikenboom.. Naast planken en balken bieden we ook regels en ribben, afwerkingsmaterialen en verf, epdm en andere accessoires.  Tevens hebben wij een standaard aanbod van eigengemaakte meubels, maar u kunt u meubels ook op maat bestellen . U kunt bij Monkeydesign  dus terecht voor verschillende soorten hout. Het hout is geschikt voor allerlei toepassingen. Hierbij kunt u denken aan schuttingen, meubelen en meer.

Bij ons kunt u veilig online betalen via Mollie  waarna we uw bestelling binnen 10 werkdagen leveren. Vindt u op onze website niet wat u zoekt? We kunnen de gewenste afmetingen ook voor u schaven en we verrichten ook maatwerk. Voor de verschillende houtsoorten kunt u contact met ons opnemen.

Ruilen van uw hout kan uitsluitend met de bon.

Onze bezorgkosten zijn:
*De bezorgkosten zijn incl. BTW.

In Nederland:

Bezorgkosten Particulier
Bestelling tot 400,-  is 95,- euro bezorgkosten.
Bestelling van 400,- tot 700,-  is 79,- euro bezorgkosten.
Bestelling van 700,- tot 1000,-  is 49,- euro bezorgkosten.
Bestelling van 1000,- tot 1200,-  is 29,- euro bezorgkosten.
Vanaf 1200,- incl. btw wordt uw bestelling gratis bezorgd.Extra toeslag bij levering op vakantiepark of stadscentrum

Voor leveringen op vakantieparken of in krappe stadscentra rekenen wij extra toeslag. Dit berekenen wij per uur op basis van nacalculatie.
Het uurtarief is 75,- excl. btw en excl. brandstofclausule.

 

Scroll naar top