Douglas hout van Monkey Design is afkomstig van de douglasspar en importeren wij uit Europa. Dit hout wordt enkel uit PEFC gecertificeerde zagerijen ingekocht. Door zijn natuurlijke duurzaamheid (klasse 3/4) is dit douglas hout zeer geschikt voor constructies die buiten komen te staan in bijvoorbeeld uw tuin, waar dit hout te maken krijgen met diverse weersomstandigheden. Hierbij kunt u denken aan veranda’s, overkappingen, paardenstallen, kapschuren, gevelbekleding, schuttingen en dergelijke.

Palen

Planken
Balken
Regels en ribben

Dit hout is dus zeer veelzijdig en door zijn sterkte en stabiliteit ideaal voor bovenstaande constructies. Hier kunt u ons ruime aanbod in Douglas hout bekijken en direct bestellen, zo leveren wij verschillende soorten Planken, Balken en Palen in verschillende afmetingen.
Wij leveren ons Douglas hout en douglas planken al binnen 10 werkdagen! Koop daarom snel je douglas hout bij Monkey Design.

Diverse toepassingen van het douglas hout zijn mogelijk
De houttype is door de hoge sterkte en stabiliteit ideaal toepasbaar als staander in diverse constructies. Douglas hout heeft van oorsprong een rood-bruine kleur, door de mooie vlamstructuur heeft het ook een warme uitstraling. Naast het rood-bruine hout is het ook in andere varianten te vinden. Verder verkopen wij dit douglas hout in vele andere kleuren, waaronder Zweeds rabat in een mooie zwarte kleur. Een overzicht van dit hout vindt u bovenstaand deze pagina, bekijk ons aanbod nu dus direct.

Scroll naar top