Overkappingen en tuinkamers

Wij maken overkappingen op maat, in diverse vormen , afmetingen en materialen.

Aluminiumoverkappingen kunnen we uitvoeren met het merk Skylux. Dit is een aluminiumsysteem compleet met muuraansluiting, dragers en goot. Hierbij wordt meestal polycarbonaat , opaal of helder, gebruikt als dakafwerking . Spotjes kunnen verwerkt worden in de dragers , compleet geleverd met poeren.

Houten overkappingen en tuinkamers worden meestal uitgevoerd in Douglas als basis, uitgevoerd in zadeldak of plat dak. Wanden kunnen voorzien worden van Zweeds rabat, Douglas delen, stucwerk of padouk hardhout. Buitenbekleding kan worden uitgevoerd in bijvoorbeeld Douglas hout, rockpanel, platowood frake, padoek. Voorwand kan uitgevoerd worden in een glazenschuifdeur, maar ook Douglas deuren zijn mogelijk. Voorwand kan uitgevoerd worden in een glazenschuifdeur, maar ook Douglas deuren zijn mogelijk.

Vloeren kunnen uitgevoerd worden in beton met afwerking , of houten vlonder vloeren van bankirai of composietvloeren. Tuinhuis op maat Oosterhout, verzorgd ook in eigen beheer het elektra ,zoals spotjes en wandcontactdozen.
Daarom is een goed gesprek vooraf wenselijk , om een goed beeld te krijgen van uw wensen, en, betreffende de uitvoering en materialen. Uiteraard kunnen we met u een ontwerp naar uw smaak ontwikkelen.