Composiet vloeren

Naast de houten vlonder vloeren zoals bankirai, leveren wij ook kunst composiet vloeren van Twinson. Deze vloerdelen zijn gemaakt van een mix van hout en kunststof en hebben de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof.
Graag adviseren wij over de mogelijkheden en de verschillende kleuren.

Wat is een composiet vloer?
Dat zijn vlonderplanken vervaardigd uit het composietmateriaal Twinson. Deze grondstof combineert de voordelen van hout en kunststof. Het biedt het natuurlijke en warme uitzicht van hout en de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. Ze voelen zacht aan en zijn in hun fysische vorm een absolute schoonheid.

Waarom kiezen voor terrasplanken van composiet?
De kunststof composiet vlonders zijn splintervrij, waterbestendig en bestand tegen insecten. De composiet planken bieden u keuze uit 3 verschillende afwerkingen. Enerzijds is er de omkeerbare plank Twinson Terrace, aan de ene zijde voorzien van een brede lijnenstructuur, aan de andere zijde voorzien van een fijne lijnenstructuur. Anderzijds is er de Twinson Terrace plank, specifiek ontwikkeld voor intensief gebruikte terrassen. Bij beide staan de antislip groeven garant voor veiligheid en comfort. Kortom, de ideale terrasplanken om jarenlang zorgeloos van te genieten.

Ecologisch verantwoord met PEFC label
De terrasplanken zijn dubbelwandig. Het materiaal van een Twinson terras bestaat uit kunststof houtcomposiet. Twinson is duurzaam, milieuvriendelijk en 100% recyclebaar. Het is een ecologisch verantwoord alternatief voor tropisch hardhout, PEFC gecertifieerd. De internationale non-profit organisatie PEFC ziet er op toe dat er niet meer bomen worden gerooid dan dat er worden heraangeplant en dat de biodiversiteit behouden wordt. Respect voor de natuurlijke habitat is hierbij van essentieel belang.

Uiterst gevarieerd kleurenpallet
Vlonderplanken van composiet zijn in een groot aantal verschillende levendige natuur tinten verkrijgbaar.